T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Velibaba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

GÜLNİHAL AYDIN - MÜDÜR

Aslen Trabzon Çaykaralı olup 1979 yılında Ordu’da doğmuştur. İlk,orta ve lise eğitimini burada tamamlamıştır.

Lisans eğitimini 2000 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Tekstil Eğitimi Hazır Giyim Teknolojisi Öğretmenliğinde; Yüksek Lisans eğitimini 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tamamlamıştır. 2006 yılı Yurt Dışı Öğretmenlik Sınavında Alanında ülke 1.’si olmuştur . Proje Hazırlama, muhasebeleştirme ve yürütme konularında  gerek çalıştığı kurumlarda gerekse kaymakamlık ve ilçe proje ekiplerinde yer almış olup ödülleri bulunmaktadır.

Bir yıl özel bir tekstil ihracat firmasında yönetici asistanı olarak çalışmış,2001 yılında Gümüşhane Kız Meslek Lisesinde öğretmen olarak göreve başlamıştır.

Daha sonra 2004 yılından itibaren İstanbul Beylerbeyi Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü’nde öğretmen ve Müdür Yardımcısı, Beyoğlu İstanbul Ticaret Odası Terzilik Meslek Lisesi’nde Teknik Müdür Yardımcısı, Kartal Şehit Salih Alışkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmen, Ataşehir Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Koordinatör Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.

2017 Eylül ayından itibaren  Pendik Velibaba Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Gülnihal AYDIN   İngilizce bilmekte ve bir  çocuk annesidir.