İSTANBUL / PENDİK - Velibaba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

GAME STATION e twinning projesi

29-05-2023

Velibaba Çok Programlı Anadolu Lisesi okulumuzun  eTwinning proje kurucusu  öğretmenlerinden   NURAY  ÖZBAYAR  ORHAN ve Emine EKEN ŞİMŞEK  Arnavutluk Ortağımız Mentor KOVAÇİ ile  GAME STATION projesi yapılmaktadır. Projemizin Ortak üyeleri  Kartal Sabiha Gökçen Mtal Çocuk Gel Alan Şefi Gülsüm ALBAYRAK , Ankara Yavuz Sultan Selim Ortaokulu Çocuk gelişim Öğrt.  Hatice UYSAL, Çanakkale Lapseki İÇDAŞ-ÇİB Mtal   Çocuk Gelişimi Alan şefi Nur KOÇAŞ, Mersin  Atatürk Mtal Bilişim Tek.  Öğrt. Emrah KARAYILAN  ve  Edebiyat Öğrt. FADIL AKYEL, Şile İstanbul Borsa  50.Yıl .Cpal  Çocuk Gel.Öğrt.Alev ÇİRKİN  ile proje  çalışmalarımızı başarılı bir şekilde yürütmekteyiz.

NURAY ÖZBAYAR ORHAN and Emine EKEN ŞİMŞEK, one of the eTwinning project founder teachers of our Velibaba Multi-Program Anatolian High School, a GAME STATION project is being carried out with our Albanian Partner Mentor KOVAÇİ. Joint members of our project Kartal Sabiha Gökçen Mtal Children's Gel Area Chief Gülsüm ALBAYRAK, Ankara Yavuz Sultan Selim Secondary School Child development Lect. Hatice UYSAL, Çanakkale Lapseki İÇDAŞ-ÇİB Mtal Child Development Area Chief Nur KOÇAŞ, Mersin Atatürk Mtal Bilişim Tek. Instructor Emrah KARAYILAN and Literature Lecturer. FADIL AKYEL, Şile Istanbul Stock Exchange 50th Anniversary We have been successfully carrying out our project work with Cpal Child Gel Instructor Alev ÇİRKİN.

Yayın: 29.05.2023 - Güncelleme: 29.05.2023 13:30 - Görüntülenme: 3072